Zodiac 2010


 Eşti BERBEC?
 Ai sfaturi de la astrologi...+ Calendar pentru luna aprilie de la…PLAYBOY 2010

ZODIA BERBECULUI IN 2010

21 martie – 20 aprilie

Ideograma semnului zodiacal sugereaza cele doua coarne ale berbecului, reprezentand, prin doua semiluni incomplete, apele constiintei tasnind cu putere in afara

 Ziua caracterstica

MARTI

Planeta gUvernatoare

MARTE

Metalul caracteristic

Fierul

Culorile energizante

rosu, orange

Numerele norocoase 

1 si 9

Simtul cel mai dezvoltat:

Vazul 

Varsta specifica:  

Tineretea

Perioada din zi caracteristica:

Amiaza

Anotimpul caracteristic:

Vara

Punctul cardinal caracteristic:

Sudul

Pietrele caracteristice

Ametist, Acvamarin, Aventurin, Carneol, Citrin, Coral, Cuart roz, Diamant, Granat, Hematit, Jad, Jasp rosu, Lacrima apasului (obsidian), Kianit, Malahit, Onix, Piatra sangelui (Heliotrop), Rodocrozit, Rodonit, Rubin, Safir, Smarald, Spinel. Talisman norocos: Diamant, Jasp, Piatra sangelui (Heliotrop). Recomandabil: PIETRE ROSII 

SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU 2010: Afirmă-te, arată ce poti, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câstigă definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi în fată, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Te bucuri de vizita lui Venus între 8-31 martie, perioadă care te va face să te simti bine în pielea ta. Nu la fel de bine te vei simti între 30 iulie – 15 septembrie cât timp Marte traversează zodia ta opusă, deci încearcă să-ti păstrezi calmul.
  INTRO.
Primele 3 luni ale anului te au pe tine în prim plan prin prezenta frumoasei Venus în zodia ta. Ea te face mai tandru, mai senzual, mai atractiv, si îti scoate mai mult în evidentă calitătile fizice si sufletesti. Ce-i drept, esti genul bărbătos, care stie ce vrea, de aceea tu nu vei sta să astepti de la celalalt primul pas, ci esti capabil să obtii prin forte proprii. Norocul tine cu tine până în martie. Faci parte din zodia ispitită temporar de două planete, care intră pentru scurt timp aici – Jupiter si Uranus în iunie-august – ca apoi să se întoarcă până la anul în zodia anterioară, ca atare vara lui 2010 poate să te dea un pic peste cap, fiind cu totul altfel decât întregul an.
 DRAGOSTE.Tot anul, Saturn se află în zona căsniciei. Cei maturi se vor gândi că e timpul să se aseze la casa lor – oricum au trei ani să pună în practică ideea! – cei tineri vor căuta parteneri seriosi, care le inspiră încredere si stabilitate. Nu este totusi exclus ca sobrul Saturn să te facă să alegi mai degrabă, o relatie din interes, decât una din dragoste, pentru că Saturn nu e adeptul iubirii. El vine cu interese clare, cu responsabilităti, deci, dacă e să te căsătoresti, o vei face doar pentru că „trebuie”, pentru că ceasul biologic te obligă sau pentru că societatea e cu ochii pe tine.  

 În august-septembrie, Marte în Balantă îti dă ghes să te grăbesti, dar ar fi bine să mai astepti, ca să nu faci vreo greseală. Este perioada multor discutii serioase despre căsătorie, poate prin august si noiembrie apare sansa de a cunoaste pe cineva atractiv, dar Saturn te sfătuieste să mai lasi lucrurile să se aseze înainte de a spune „da”. Cei deja căsătoriti îsi asumă responsabilităti mature, dispusi să clădească ceva solid în doi.
   

CARIERA. Lucrurile par bine asezate la serviciu, te bucuri de o atmosferă destul de destinsă, de parcă s-ar mai repara o multime de aspecte care te-au tinut pe loc înainte. Te duci de multe ori la serviciu cu inima plină de bucurie, pentru că ai parte de colaboratori deschisi, cooperanti, si te ocupi de proiecte care îti inspiră încredere. Cu un dram de entuziasm si cu o atitudine pozitivă, poti repurta multe succese în carieră.  

 Vara lui 2010 e plină de noutăti la serviciu, poate chiar te gândesti serios să schimbi locul de muncă. Îti asumi noi responsabilităti, dornic să fii descoperit la justa la valoare. Cu Marte în casa X, spre finalul anului 2010, vei dori mai mult, vei fi capabil să atingi scopuri mai înalte, cuprins de o energie de invidiat care te împinge în fată. Vei fi atras de competitie, de examene, de confruntări acerbe în care vrei neapărat să fii remarcat.  

 BANI. Nu duci lipsă de bani, 2010 pare să semene cumva cu anul trecut sau te bucuri de eforturile anului 2009, culegând roadele. Reusesti să îti achiti datoriile anului trecut si descoperi că mai rămâne ceva si pentru suflul tău.  

Toamna este perioada cea mai propice câstigurilor, dar banii vin din surse oarecum neasteptate, pe care nici nu le bănuiesti.  

 SANATATE. Jupiter în Pesti nu e tocmai atu-ul unei sănătăti de fier. Bolile cronice pot reveni în actualitate, bolile vârstei dau si ele semne din când în când. Februarie-martie si iulie-august sunt perioadele cele mai bune să te simti în formă si a scăpa de probleme.  

Pentru o stare bună de sănătate, mergi neapărat la mare sau la băi, dar nu neapărat pentru plajă, pentru că ai nevoie de medii acvatice pentru a te recupera.  

––––––––––––––––––––––––––––-

Eşti PESTE?

Ai sfaturi de la astrologi...+ Calendar pentru luna martie de la…PLAYBOY 2010

  

ZODIA PESTILOR IN 2010

Culori: verde marin deschis, violet
Anatomie: picioare, interiorul pulpelor, calcaiele, talpile, sistemul limfatic, lichidele organismului si nervi
Social: aptitudini de conducator numai in perioade de tranzitie intre doua structuri sociale, meserii in care este nevoie de mila,
compasiune, indurare.
Material: castiguri parvenite din inzestrari native.
Mental: armonizarea individului in raport cu societatea si credinta in Dumnezeu.
Emotional: viziune de ansamblu asupra relatiilor, destin judecat prin prisma emotiilor, uneori inchistari, umilinta, suferinta.
Guvernatorul (planeta) traditional al Pestilor: Neptun
Guvernatorul ierarhic: Pluton
Verbul caracteristic: „A Crede” („Eu CRED”), esenta lui este sensibilitatea, visarea, ceea ce ii poate crea dificultati in rezolvarea
problemelor
Numere norocoase: 2 si 6
Piatra pretioasa: Acvamarin
Metal: Cositor
Ziua norocoasa: Vineri
Animale potrivite: Pestii
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi
Cuvinte cheie: compasiune, mister, sugestibilitate, receptivitate, intuitie, sacrificiu, senzatie, indecizie, reverie, iluzie, devotament,
interiorizare, impresionabilitate, inspiratie, misticism, suferinta, credinta, tradare, fuga, nepasare, superstitie.

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: socializează, fă-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ti viata, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, învată ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăsesti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Jupiter intră în zodia ta pe 19 ianuarie, deci norocul începe să te sustină în tot ce faci. Mai mult de atât, cea de a doua planetă norocoasă – Venus – trece prin zodia ta între 12 februarie – 7 martie, deci aceasta pare să fie una din cele mai bune perioade ale anului. Totusi, Luna neagră intră în zodia ta pe 29 iunie si nu o va părăsi până la sfârsitul anului, iar între 8 iunie – 30 iulie, Marte te cam zgândăreste din zodia ta opusă, deci fii pregătită de o perioadă negativă.

INTRO. Dacă în 2009, Vărsătorul a fost eroul anului, acum reflectoarele se îndreaptă prioritar spre tine, datorită prezentei planetei Jupiter, considerată marele benefic si unul din guvernatorii zodiei tale. Pentru scurt timp, îi va da ghes si Berbecului, pe la mijlocul anului, dar se va întoarce apoi, să stea tot cu tine până în 2011! Mai mult Uranus este încă de partea ta – desi si el te mai trădează, temporar cu Berbecul – dar mai ai acolo si Luna Neagră, în partea a doua a anului. Dacă e să alegi perioada cea mai bună a Pestilor, aceasta pare să cuprindă primele cinci luni ale anului.

DRAGOSTE. Saturn a părăsit zona vietii de cuplu, deci poti răsufla usurat că ai scăpat de cele mai mari piedici care te-au afectat în ultimii 2 ani. Gata, terenul e liber, Saturn are grijă acum de alt sector al vietii tale, dar ceea ce a construit el lent în anii anteriori, acum începe să se vadă. Probabil te-ai căsătorit, ai construit o relatie de viitor, ti-ai asumat responsabilităti mature, de acum trebuie să lupti să le mentii pe aceeasi linie! Saturn te-a obligat să ridici un edificiu solid ce se numeste căsnicie – desigur, cu eforturile de rigoare.Iunie-august aduc un aer proaspăt în cuplu, prin asumarea de noi sarcini în doi, dar multe din ele vor cădea totusi pe umerii tăi. Dacă tu te implici serios, căsnicia voastră va merge foarte bine, chiar dacă mai lipseste pe alocuri sentimentul. Despre sentimente poti vorbi mai mult la primăvară, când inima ti se va umple de emotie si romantism, de doruri si nostalgii, privind mai mult spre trecut decât spre ceea ce ti se întâmplă acum.

CARIERA. Mergi la serviciu cu plăcere, pentru că te ocupi de activităti care te încântă si îti pun în valoare multiplele talente. Dacă ai veleităti artistice, insistă să le scoti acum în evidentă ca să te lansezi în lumea artelor. Roadele muncii tale se văd si esti mândru de ele.

Prima jumătate a anului, cât timp Marte trece prin zona locului tău de muncă, te poti astepta la tensiuni mari la serviciu, la competitii si orgolii puternice, din care cel mai tare vrea neapărat să iasă învingător, dar nici tu nu te lasi mai prejos. Dacă esti în căutarea unui job, până în iunie ai tot timpul să-l găsesti, dar trebuie să accepti să-ti măsori fortele alături de concurenti redutabili. Ultimele luni ale anului te ajută să te afirmi la justa valoare.

BANI. Te-ai gândit vreodată la zile negre? Dacă nu, ai de acum înainte trei ani la dispozitie să pui un ban deoparte. Acum esti ocrotit de riscuri majore, Saturn nu te lasă să dai banii în van, dar nici nu trebuie să visezi că tot timpul, de acum încolo, bugetul tău va fi la fel de sigur.

2010 e una din perioadele în care esti asigurat de o fortă nevăzută că nu pierzi nimic, dar veniturile sunt oarecum marcate de limite si constrângeri. Bani vin, dar ai atâtea responsabilităti de onorat cu ei, încât nu simti că ai avea mare lucru.

Între iulie-septembrie, parcă mai prinzi ceva cheag, dar nu uita de regula numărul unu a acestui an: echilibru!

SANATATE. Inima o cam ia razna în primele 6 luni ale anului, pentru că esti mereu pistonat de factori de stres care te fac să-ti pierzi cumpătul. Crizele cardiace, chiar dacă nu ajung la cote periculoase, te pun pe gânduri, încât treci pe la un medic să vezi ce ai. Te mai poti astepta si la probleme oculare sau neplăcutele crize de lumbago, dar până la vară te simti iar în formă.

_____________________________________________________________  

Eşti VARSATOR?  

Ai sfaturi de la astrologi...+ Calendar pentru luna februarie

de la…PLAYBOY 2010

  

 ZODIA VĂRSĂTOR:

Perioada: 20 ianuarie – 18 februarie;

Compatibilitate foarte buna cu: berbecul, gemenii, balanta, sagetatorul;

Compatibilitate slaba cu: taurul, fecioara, scorpionul, varsatorul;

Calitati principale ale zodiei: independenta, inventivitate, tenacitate, altruism;

Semn: semn de aer, fix – stabilitate, masculin, extrovertit;

Ziua norocoasa: miercuri;

Cifre norocoase: 4 si 8;

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine esti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, întelege-te pe tine însuti, sacrifică ceva acum pentru o viată mai bună mai târziu, relationează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vietii, controlează-ti emotiile si trăirile, depăseste-ti limitele si repară-ti defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis si neconditionat, reformulează-te în interior.

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Îl mai găzduiesti pe Jupiter în zodia ta doar până pe 19 ianuarie: o perioadă norocoasă de care trebuie să profiti din plin! Dar între 18 ianuarie – 11 februarie,, cât timp micul benefic Venus este cu tine, te poti bucura de o ameliorare a situatiei si de perspective mai blânde. Totusi, pentru  că până pe 7 iunie, Marte trece prin Leu, zodia ta opusă, iar Luna neagră trece prin zodia ta până pe 28 iunie, ca atare prima parte a anului nu va fi tocmai usoară.

 

INTRO. Resimti încă efectele trecerii lui Jupiter prin zodia ta, care te părăseste însă în primele zile ale lui ianuarie, dar te-ai încărcat suficient cu energia

sa pentru alti 12 ani! Totusi, prezenta Lunii negre în Vărsător până pe 28 iunie, nu-ti aduce prea multe avantaje, ca atare pentru câteva luni. Tot ce a clădit Jupiter anul trecut, aproape că se destramă acum sub influenta acestui tranzit. Noroc că îl ai încă pe Neptun de partea ta care-ti dă în continuare bucuria si curajul de a visa! Ianuarie-februarie sunt luni bune pentru tine, deci profită din plin de ultimele urme ale trecerii lui Jupiter dar si de prezenta lui Venus în această zonă, ce te face mai vesel, mai simpatic si prietenos.

DRAGOSTE. Cu Marte în zona căsniciei aproape jumătate de an, vei avea o viată de cuplu extrem de animată, dar nu neapărat si fericită. Lupta pentru putere, orgoliile, conflictele între personalităti puternice, dorinta de a te impune cu orice pret te vor însoti până în iunie, dar poti profita de acest prelung tranzit martian, pentru a prelua conducerea, în cazul în care se cere ca unul din voi să devină seful. E vremea ta să spui ce vrei si astepti mult de la partener.

În iunie-iulie mai scazi din pretentii si din lupta de orgolii, punând sentimentele în prim plan. Dacă e să te îndrăgostesti, ai putea fi cuprinsă de o iubire adolescentină prin aprilie-mai, desi nu se poate vorbi de o relatie de durată. Dar pentru un flirt de primăvară, merge. Comunicati usor, te atrage prin compatibilitatea mentală care vă leagă, discutati cu orele la telefon, dar… cam atât!

CARIERA. Cariera e, deocamdată, un tel de viitor, nu neapărat preocuparea principală a anului 2010. Te apuci serios de învătat, de studiat, urmezi cursuri care, peste câtiva ani, vor asigura fundamentul solid pentru o carieră de succes. Aduni mari cantităti de informatie, esti multumit de ceea ce afli, si ai sansa de a cunoaste oameni

inteligenti, maturi, care îti vor deveni profesori, mentori, exemple perfecte de urmat de acum încolo.

Marte trece prin zona carierei în septembrie-octombrie, marcând astfel cea mai bună perioadă pentru a te impune prin tenacitate si energie, chiar dacă si prin unele metode nu tocmai corecte. Când în joc este succesul tău, scopul scuză mijloacele…

BANI. Tu esti norocosul anului în materie de bani, Jupiter în casa banilor fiind un avantaj pentru câstiguri mai bune. Totusi, parcă nu te poti bucura pe deplin de acest succes, pentru că de multe ori trebuie să dai acesti bani în directii pe care le consideri mai degrabă de compromis. Banii vin, dar se si duc pe tot felul de plăti si datorii, încât regreti că nu-i mai ai.

Că există si câteva puncte critice în buget, pe parcursul anului, e adevărat, tocmai de aceea trebuie să fii ferm pe pozitie si să nu te lasi influentat de vânzători de iluzii. Unii ar putea atenta la banii tăi, deci nu da curs invitatiilor lor de a investi si a cheltui. Ar fi o eroare!

SANATATE. Trebuie să acorzi atentie problemelor de sănătate spre finalul anului 2010, pentru că pot apărea boli

de piele sau crize reumatice pe care nici nu stiai că le ai.

Răcelile nu te vor lăsa în pace la iarnă, iar bolile specifice vârstelor mai înaintate s-ar putea resimti chiar si la cei foarte tineri. Trebuie să te feresti de frig si să te îngrijesti cu seriozitate, mergând mai des pe la medic. Cele mai bune luni pentru starea de sănătate sunt mai-iunie, când te simti bine în pielea ta si eventualele probleme mai vechi nu mai dau semne.

____________________________________________________________________________________________________

Eşti Capricorn?!

Ai sfaturi de la astrologi...+ Calendar pentru luna ianuarie

de la…PLAYBOY 2010

   

Capricorn

21 decembrie – 19 ianuarie  

Semn de pământ, cardinal (spirit întreprinzător), feminin (introvertit), guvernat de planeta Saturn
Verbul caracteristic: „a folosi, a organiza”
Dominanţa: conştiinciozitatea, disciplina
Atuuri: organizarea, ambiţie, perseverenţă
Piatra norocoasã: onixul
Metal: plumbul
Culoarea norocoasã: kaki, negru
Ziua norocoasă: duminica
Cifre norocoase: 3, 6, 25
Locurile norocoase: cele liniştite şi retrase 
  

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: arată cine eşti cu adevărat, înţelege-te mai bine pe tine însuţi, descoperă de ce esti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ţi personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Începi anul cu Venus în zodia ta, pentru că se află în Capricorn până pe 18 ianuarie, deci profită din plin de norocul primelor zile din 2010. De fapt, cum începi, aşa si termini anul 2010, pentru că între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011, Marte trece si el prin zodia ta si îi dă curaj să ţintesti spre ţeluri înalte!  
INTRO. Ai în zodia ta două semne de destin destul de complicate care, la finalul anului, se vor si întâlni: Nodul Nord şi Capricorn. Sub influenta lor trebuie să devii elev silitor, gata să-şi asume o nouă lecţie de viaţă. Poate nu e tocmai una uşoară, poate fi chiar însotită de o pedeapsă sau o muştruluire prin diverse căi subtile, dar ceea ce va urma acestor evenimente, poate aduce o stare de calm si poate o nouă atitudine de viaţă. Începi anul cu Venus în zodia ta si îl termini cu Marte în Capricorn, semn că anul are o anumită rotunjime, tu fiind cea care deschide si închide paradă! Cel mai afectati vor fi Capricornii din primele zile ale zodiei, ca atare pregăteşte-te si pentru surprize neplăcute.
  
DRAGOSTE. La vară, Uranus si Jupiter intră oarecum timizi în zona sentimentelor, dar se întorc repede în zodia anterioară, de parcă nu ar fi încă pregătiţi să-ti ofere noutăţile pe care le aşteptai. Stau acolo suficient cât să te provoace, cât să te zgândărească nitel, ca atare trebuie să mai ai putină răbdare până când viaţa ta sentimentală va exploda, pur si simplu.
  

Acum e un fel de avanpremieră, un episod-pilot care îti suscită interesul pentru ce va urma…  

Lunile mai-iunie sunt aliatele tale în căsnicie, relaţia cu partenerul cunoscând mai multă intimitate, un dram de romantism şi nevoia de a fi mai mult împreună. Vă leagă mai bine treburile casnice la care puneti amândoi umărul pentru a fi linişte acasă, devenind un cuplu mult mai închegat. Aruncaţi şi o privire în trecut, să vedeţi ce mai trebuie reparat în cuplul vostru.  
CARIERA. Dintre toate zodiile, tu pui cel mai mare accent pe carieră si imagine socio-profesională, pentru că, timp de trei ani de acum încolo, Saturn va fi mentorul tău pentru a te învăta să-ţi croiesti calea cea mai potrivită.
  

Saturn în casa carierei este, pe de o parte, un avantaj, pentru că îti conferă tenacitatea, răbdarea si rezistenta de a face faţă oricăror vicisitudini, dar, pe de altă parte, poate fi si un sever inamic.  

Opozitia cu Jupiter dintre mai-septembrie poate declanşa întâlnirea cu adevărata ta vocaţie, fiind nevoit să schimbi drastic directia profesională, deci fii pregătit sufleteste si mental pentru tot felul de decizii majore în carieră. Faci impresie deosebită în aprilie-mai, august si noiembrie, prin ideile pe care ştii să le prezinţi într-o formă foarte clară, talentul în comunicare  fiind atu-ul tău forte pentru a câstiga respectul lumii.  

BANI. Cu Luna neagră în casa banilor, până în iunie, trebuie să fii mai atent pe ce cheltuiesti. Vei fi atras de tot felul de lucruri pe care le visezi, dar e posibil să nu faci cele mai înţelepte alegeri. Poti cumpăra ceva ce consideri că îti doresti neapărat – mai ales prin vară – dar îti dai seama că te-ai pripit, că nu e ceea ce aveai nevoie sau nu e la standardele cele mai înalte.  

Nu cumpăra masină sau vreun obiect electronic în această vară, pentru că nu vor ţine mult. Esti totuşi adeseori orbită de patima shoppingului si nu poti rezista ispitei de a-ti lua lucruri scumpe, moderne, de firmă, asa cum are toată lumea!  

SANATATE. De tine depinde starea bună de sănătate a întregii familii iar deciziile tale vor avea efecte asupra tuturor.  

În aprilie-mai ar fi bine să iesi mai mult în aer liber, în natură, ca se pui accent pe respiraţie, pe aerosoli, pe detoxifierea plămânilor.   

Dacă vrei să te laşi de fumat pentru binele familiei tale, profită de această primăvară.   

Dacă esti susţinut în acest demers si de cel drag, aerul din jurul tău se va ameliora simţitor.  


  

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s