Step-by-Step Widget-Imagine


Cine vrea sa afle cum se  adauga o imagine  in  sidebarul  blogului personal pe wordpress (si nu stie cum se procedeaza…asa ca mine) apeleaza la suport wordpress.com care ii va raspunde: ca „deocamdata nu e exista aceasta optiune”!!??, dupa care se mai uita pe formum sau apeleaza la alti bloggeri dispusi sa-ti dea o mana de ajutor, asa cum am procedat eu!

Prin urmare, am apelat la o persoana foarte draga, care mi-a raspuns imediat!! Deci, se poate!

Si pentru ca nu vreau sa incurc pe nimeni cu explicatiile mele, am sa  redau cat se poate de mult din vorbele ei care mi-au fost de ajutor si sper sa fie in continuare intregii comunitati.

Din panoul de control la butonul ASPECT deschizi Widget-uri si alegi din lista -Imagine- dai click pe el, tii apasat si il tragi in bara laterala.

Se puncteaza un chenar /dreptunghi. Ii dai drumul acolo. Se deschide o ferestruica faci salvare/save si apoi inchide/close.

Alegi o poza de pe internet (poti incerca google the philosophy of liberty). Se poate copia si o poza care exista deja incarcata pe blogul tau.

Se copiaza adresa URL, te intorci  la panoul de control-aspect-widget-IMAGINE (pe care o pusesei in bara laterala),  deschizi de la sageata – Imagine-  si treci adresa in chenarul IMAGE URL.
Daca vrei ca in spatele ei sa aiba adresa youtube, treci o adresa de pe youtube de la un filmulet pe care il vrei, in chenarul de jos LINK URL (when the image is clicked)
Faci salveaza /save si inchizi/close.
Pe lista de widgeturi ai si Flickr pe care poti sa il tragi in bara si bineinteles si orice alt widget care iti convine.

De asemenea va puteti inspira de pe  forum si de pe youtube, unde va sunt aratati toti pasii:

How to Add WordPress Widgets to your Blog Sidebar

Pentru si mai multe informatii poti  urmari youtube tutorial

Updated WordPress.com – Step-by-Step Tutorial on How to Blog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s