Pentru judecătoarea Elena Turcu, prinsă beată la volan, Dumnezeu „lucrează” în CSM…


Judecatoarea Elena Turcu s-a întors la muncă: „Dumnezeu a făcut dreptate”

Judecatoarea a fost achitată de magistraţii Prea-Înaltei Curţi de Casaţie fără Justiţie pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, iar Dumnezeii  Consiliului Superior al Magistraturii   Compromisului Superior al Manipulării a decis ca judecătoarea să fie repusă în funcţia pe care o ocupă la Tribunalul Dâmboviţa.

Elena Turcu- Judecător cu alcoolul la volan

Judecătoarea E.Turcu, recent achitată de instanţă în dosarul în care era acuzată că a condus sub influenţa alcoolului, nu numai că se va întoarce în fotoliul de magistrat, dar va şi primi de la stat!! aproximativ 150.000 de lei, (şi asta în timp ce un medic, profesor, militar şi alţi funcţionari câştigă anual în România un salariu aprox. cuprins între 1200-2000 lei lunar, adică de 10 ori mai puţin decât un magistrat, care în cazul de faţă nici măcar nu a dat pe la muncă timp de un an!) valoarea salariilor neîncasate în ultimul an, pe perioada suspendării din funcţie. În plus, deşi nu a lucrat niciun minut din iulie 2010 până azi, judecătoarei îi va fi recunoscută vechimea în muncă.
Potrivit legi.lor judecătoreşti..deh, Legea 303/2004, care reglementează statutul magistratului, arată că în cazul în care magistratul suspendat e achitat,”suspendarea din funcţie încetează, iar magistratului repus în situaţia anterioară i se plătesc drepturile băneşti de care a fost lipsit pe perioadă suspendării din funcţie şi i se recunoaşte vechimea în magistratură pentru această perioadă”.

Judecatoarea Elena Turcu (Tribunalul Damboviţa) – acuzată că a condus baută şi achitată de Curtea cea Supremă, s-a prezentat vineri la serviciu şi a declarat: „Mi s-a părut o sentinţă corectă, dreaptă. În sfârsit, Dumnezeu a făcut dreptate!” (…asta dacă îl luăm în calcul şi pe Dumnezeul beţivilor) 🙂

Sigur…Corectă Justiţia asta domnule! Şi eu zic că atâta timp cât Divinatatea face justiţie cu ajutorul CSzM-eilor, putem sta liniştiţi. Drumul dreptăţii este asigurat în România…Cu Dumnezeu înainte…şi pe urmă la dreapta.

(foto Mirela Mustata)

Citeşte şi:

Judecătoarea Elena Turcu, beată mangă la volan

Preşedintele nu a semnat cererea de pensionare a judecătoarei prinsă băută la volan

Mai multe informaţii despre acest caz aici:ziare.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s