Premierul M.R.U. a identificat cel mai periculos inamic:


Lăcomia!

Agentul 007

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat sâmbătă, la finalul şedinţei comune a guvernelor român şi moldovean, că instituţiile statului nu pot controla lăcomia unor funcţionari publici, iar acest factor reprezintă un inamic al acţiunii guvernamentale.

Prin analogie înțelegem că nici lăcomia politicienilor – tot funcționari publici – nu poate fi controlată, iar aceasta reprezintă cel mai periculos inamic al acțiunii democrației și mai ales al nivelului de trai al românilor. Sau poate se cunoaște vreun alt motiv pentru care în România cei foarte puțini, prosperă încontinuu, reușind să se mențină în clasamentele celor mai bogați oameni din lume, cu averi substanțiale, iar cei foarte mulți, devin ca urmare al acestor “acțiuni guvernamentale” doar cei foarte săraci.

Știm că Statul are Legi și Regulamente, care  doar aplicate ar putea stopa lăcomia oricui “Nume Propriu” și în final ar duce la îmbunătățirea oricărui sistem! Prin urmare nu putem ajunge la acest rezultat  fără stabilirea acestei Ținte!

Odată ce această Țintă a fost construită, ea trebuie doar nimerită  și cu siguranță se vor obține rezultate foarte bune! Nu uitați! Luați în calcul că punctele cu valoare mare ale unei ținte se află întotdeauna, ce să vezi, în centru! acolo unde Legea românească trage doar cu gloanțe oarbe, dovedind, evident fără măiestrie, atâta blândețe și inacțiune! sau a prins “orbu găinilor” și de asta nu poate controla ditamai Inamicul – cu „nume proprii” .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s