Incredibil:Atac armat la coaforul Perla-București.Pistolarul cântă „Aria Nebuniei”


Opt persone au  fost rănite, din care două au murit, iar alte două se află în stare critică, în urma unui atac armat petrecut  în această după-amiază, într-un salon de coafură din București.

Conform primelor relatări, toți răniţii aflaţi în stare critică în urma împușcăturilor primite, au fost evacuaţi şi transportaţi la spital.

Autorul atacului armat de astăzi, se pare că  este un angajat M.A.I, șofer în cadrul Seviciului de Ambulanță al Policlinicii M.A.I. care avea o armă asupra sa în momentul în care a deschis focul asupra personalor aflate  în salonul de coafură unde se pare că ar lucra soția acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei capitalei, a precizat că deocamdată nu poate confirma că acesta este un angat al M.A.I.. Forţele de ordine deplasate la locul atacului l-au arestat deja pe criminal  care a fost condus la secție. Analistul politic și militar Radu Tudor a informat, în exclusivitate pentru Antena3 că acest angajat M.A.I. se numește Vlădan. Bineînțeles că nici acest aspect nu este deocamdată confirmat de  purtătorii de vorbe ai Poliției capitalei.

Motivele atacului nu au fost nici ele stabilite încă, iar anchetatorii verifică ipoteza legături între suspect şi salonul de coafură, care era foarte aglomerat în momentul producerii atacului.

Pentru că Poliţia Română nu e sigură pe nimic, încearcă acum să stabilească modul în care s-au desfăşurat evenimentele și să dea informații “exacte”.

Update:

Potrivit soţului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la rândul său cele relatate de soţia sa, a declarat că aceasta ieşise la o ţigară în spatele coaforului cu două minute înainte ca agresorul să intre.

„Mi-a povestit că a început să tragă nebuneşte, în cine apuca”, a relatat martorul.

El a spus că ştie de la soţia sa că una dintre colegele ei, intentase divorţ bărbatului, despre care femeia susţine că este angajat al MAI.

Potrivit martorului bărbatul venise în mai multe râduri la coafor.

„Tot venea şi o tot ameninţa că se va întâmpla ceva urât”, a mai arătat martorul.

UPDATE 2.  Barbatul, care a fost identificat și reținut, se numeste Gheorghe Vlădan și are 50 de ani. Atacatorul se află, de două luni, în proces de divorț cu soția.

Pistolarul din coafor s-a inspirat dintr-o crimă din America (continuare…)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s