recompense blogawards


BlogAwards 2013 a pregatit noi surprize pentru luna martie, astfel ca toti bloggerii care participa la  campanie de  promovare a  BlogAwards 2013  primesc cate 100 de Galbeni Blogosferici.

Mai mult de atat, la fiecare autentificare o data la 12 ore în portalul BlogAwards, fiecare membru primeste câte 10 Galbeni Blogosferici în mod automat (de exemplu, un utilizator logat la ora 08:00 va primi 10 Galbeni Blogosferici. Dacă se relogheaza la ora 14:00 nu ii vor fi acordati Galbeni blogosferici. Abia la logarea dupa ora 20:00 îi vor mai putea fi acordati 10 Galbeni Blogosferici).

Pentru fiecare campanie BlogAwards.ro la care participi primesti cate 20 de Galbeni Blogosferici.

  • Daca participi cu mai multe articole la o campanie, vei primi cate 5 Galbeni pentru fiecare articol, cu exceptia primului articol. Practic, daca participi cu un articol primesti 20 de Galbeni, daca participi cu 2 articole primesti 25 Galbeni iar daca participi cu 5 articole primesti 40 Galbeni (20 Galbeni pentru participare plus 20 Galbeni corespunzand celor 4 articole suplimentare cu care participi in concurs). Oferim Galbenii Blogosferici corespunzatori fiecarei campanii in maxim 3 zile de la finalizarea campaniei respective.
  • Daca inviti un nou blogger (cu vechimea in Blogosfera de minim o luna in momentul inscrierii) sa se inscrie pe BlogAwards iar acesta te indica ca referrer in formularul de inregistrare sau prin e-mail la adresa roblogawards@gmail.com primesti 100 de Galbeni Blogosferici.
  • Pentru fiecare membru nou inscris primesti cate 100 de Galbeni cu conditia ca membrul sau membrii inscrisi de tine sa participe la minim o campanie BlogAwards in cursul lunii calendaristice in care acestia s-au inscris.
  • Galbenii Blogosferici corespunzatori fiecarui membru nou adus se acorda la finalul lunii calendaristice, doar in cazul in care membrul sau membrii inscrisi de tine participa la minim o campanie BlogAwards in aceasta perioada.
  • Daca aduci trei noi membri in decurs de o luna si numai doi participa la campanii primesti 200 de Galbeni Blogosferici la finalul lunii respective.

Prin urmare, daca te hotaresti sa devii membru BlogAwards primesti 100 de Galbeni Blogosferici drept recompensa la inscriere. Daca ai aflat de pe aceasta pagina nu uita sa mentionezi pe pagina ta de inscriere ca membru blogawards  si numele blogului ca referrerr.

Pentru toate detaliile acestei campanii intra pe pagina regulamentului campaniei BlogAwards.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s