Fericirea electronomică


Mânuţele sus cele care sunt încântate să-şi risipească timpul şi energia pe care le mai au după ce s-au întors de la serviciu, strângând  mormanul de haine ce trebuiesc spălate şi împrospătate, asta pe lângă maldărul de vase ce au ajuns până-n hol în drumul spre dormitor… Cum, nimeni?! Mă gândeam eu… ba nu, uite că număr totuşi… o fată!?.. acolo în spate… Altcineva?! hmm… mă gândeam că e unică, da…

Nu ştiu de ce au început să circule zvonuri, dar vă asigur că fata aceea nu sunt eu! Nici nu aş avea cum. Nu ştiu cum sunteţi voi după o zi de muncă, dar eu ajung acasă cu bateriile descărcate şi “stresometrul” pe avarie căci, mi-e groază de ce mă aşteaptă! În fiecare zi mă gândesc la cât timp din viaţa mea voi pierde cu spălatul rufelor şi vaselor murdare, preparând cina sau trebăluind prin casă.  

Sunt mereu neliniştită pentru că nu reuşesc să ţin pasul cu timpul meu şi mă apuc de plâns, mai ales când lăcrimatul este întreţinut de tocatul cepei pentru gătit. Cu singuranţă nici “fata aceea” care nu se află niciodată în criză de timp nu şi-a făcut o pasiune din “statul la cratiţă”… Toate activităţile astea casnice parcă sunt menite să-mi deterioreze întreg echilibrul, întreaga armonie, formându-mi chiar mici frustrări, mici repulsii faţă de propria-mi imagine interioară şi exterioară.

Şi-atunci, mă întreb: Cum aş putea totuşi să dau valoare zilei de azi? pentru că da, fiecărei zile ar trebui să-i dăm valoare! Cum aş putea să mă bucur acum de timpul meu, de viaţa mea?… să mă fac de mâine musafir sau petrecăreţ?.. ori client de fast-food sau restaurant?!.. hmm, doar gânduri… nu soluţii!

În primul rând, ar fi frumos din partea mea, să gândesc la rece, chiar dacă fierb în interior şi nu am un sistem de răcire EcoFrost Free şi nici EcoBuzz care să mă avertizeze că mi-a crescut temperatura sau vreo altă funcţie modernă ca a unei combine frigorifice Artic şi să îmi dau seama că sunt pur şi simplu o femeie şi nu un produs electrocasnic sau vreun accesoriu pentru curăţenie.  

Deci, cât mai repejor, căci timpul trece necruţător, am să intru pe site-ul gândit pentru economisirea timpului şi banilor www.consultantinelectronomie.ro (unde toți bloggerii au  primit  invitație) şi aplicând principiul economisirii, am să aleg o maşină de spălat Arctic cu tehnologie TET, pe care bineînțeles o voi instala în baie în „locul meu”.

…Chiar dacă au trecut ceva ani de când aştept o maşină nouă de spălat… uite, ea s-a gândit să apară acum, parcă să îmi salveze visele… dar niciodată nu e prea târziu să ne salvăm visele pentru a ne împlini dorinţele. 🙂

Este cel mai bun motiv de bucurie să ştiu că în doar 14 min. prin activarea funcţiei Express, maşina de spălat mă va scăpa de priveliştea nepotrivită din căminul nostru. În timp ce ea îmi va da rufe perfect curate și împrospătate, eu voi împărţi, măsura și economisi timpul, apa, energia și banii doar în favoarea mea. Ura! EcoDose, AquaSafe și EcoWash sunt şi ele alte câteva dintre funcțiile moderne care susțin noua tehnologie de economisire pe termen lung.

…I-am amânat timpul de pornire, ea şi-a reglat singură consumul de apă, ştie şi cât detergent să consume… face şi economie la curent… asta înseamnă că deja “hărnicuţa” se simte în largul ei în baia mea şi vreau să-i mărturisesc ca unei bune prietene că în weekend mi-am propus să fiu cu voi doi şi toată după-amiaza o să ne plimbăm împreună ţinându-ne de mână prin parc, asta după ce am să mă alint o vreme în oglindă, ca să arăt bine pentru mine în primul rând, pentru voi şi pentru cei care mă vor observa pe stradă.

În vreme ce maşinuţa TET îşi va vedea de treabă cu rufele murdare, eu voi profita bineînţeles de libertate. Şi am să încep cu mâinile mele care de-o săptămână mă imploră să le acord un pic de atenţie pentru îngrijire. Îmi vor fi foarte recunoscătoare căci, în sfârşit am înţeles că ele nu sunt făcute pentru spălat. Va trebui să le răsfăţ puţin în fiecare zi dacă vreau să fiu pe deplin mulţumită de cât de catifelate şi delicate se vor păstra şi de ce surpize vor fi în stare să facă pentru mine şi pentru cei dragi.artic-incorporabile

Când vezi cât de comode şi inteligente sunt plitele şi cuptoarele cu tehnologie TET, ai motive suficiente să devii „FanCopt” prăjituri de casă… sau mai bine zis EcoFan dacă bineînţeles, activezi dispozitivul care asigură circulaţia forţată a fluxului de caldură în tot compartimentul cuptorului. O soluţie la fel de ingenioasă există şi pentru gătitul pe plită în vase de mari dimensiuni: prin utilizarea arzătorului EcoFast – construit special şi care dispune de un inel suplimentar de ardere, se permite o distribuţie îmbunătăţită a căldurii. Asta înseamnă durată minimă pentru un gătit eficient

Acelaşi rezultate le voi obţine şi dacă mă gândesc să prepar ceva rapid la Grill…  sau mai e cineva care nu se gândeşte la o cină sau un prânz pregătite în siguranţă şi cu multă economie de timp!? hmm… la câte funcţii şi opţiuni performante oferă tehnologia TET, până şi cuptorul îşi va da seama că mă simt minunat!.. de acum pot dedica şi mai mult timp relaţiei cu fetiţa şi iubitul meu.

Ce-ar fi să nu-i mai strig din baie micuţei mele, în timp ce zăbovesc pe lângă rufele care abia s-au înmuiat, compunerea pentru şcoală: <<Tu ce vrei să te faci când vei creşte mare?>>... şi să mă aşez lângă biroul ei şoptindu-i: mami, hai să scriem despre ceva ce ţi-ar plăcea să faci în fiecare zi… în nicun caz să nu te gândeşti că ai putea să-ţi pierzi timpul ca mine: făcând pe „roboţelul” cu funcţii multiple.

… dacă tot ne dorim să avem în casă şi alte electrocasnice moderne cu tehnologie TET care vor economisi pe termen lung banii şi energia, ai putea scrie despre cum ar fi să devii un <<Consultant în Electronomie>> eu mă gândesc deja la cum ar fi să pot folosi produsele astea în fiecare zi….

arctic-tet

…Cu certitudine, de câte ori voi folosi un electrocasnic cu tehnologie TET voi fi încântată să descopăr că m-am ales doar cu avantaje. Sigur n-am să mă mai gândesc că s-a făcut prea târziu să ies puţin cu fetele la cafeneaua din colţ, să râdem în hohote din orice! Nu o să mai privesc nici aşa des spre ceas, căci timpul la shopping s-a prelungit, iar pe lângă asta am şi mai mulţi bani de cheltuială!

De acum pot spune că “am timp” să mă întâlnesc chiar şi pe forum cu prietenele mele cu care să pot sta la taclale sau să mai schimb idei şi reţete „uşoare” cu puţine calorii şi uite, da, pentru că nu mă mai pot plânge de „lipsă de timp” am să încerc şi eu noul joc Electronomic. 

Îl recomand tuturor, e un aliat de încredere, care vă poate învăţa cum să folosiţi electrocasnice inteligente pentru confortul căminului vostru, care să vă uşureze viaţa. 

Lucruri mărunte?.. poate că da!… însă ele la un loc alcătuiesc acel tot, acel întreg de care am nevoie să mă simt împlinită… fericirea va veni de la sine… Învăţând să o păstrez, cu ajutorul electrocasnicelor TET, ea va rezista pe termen lung, va fi un fel de Fericire Electronomică. Cred că asta e tot ce-aş putea face cu timpul şi energia mea pentru a-mi trăi viaţa din plin!

<<Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.>>

Reclame

16 thoughts on “Fericirea electronomică

 1. referitor la masina de spalat vase ,m-am opus categoric si a ajuns oarecum fortat la mine in casa,sotul imi tinea predici ca e mult mai economicos cu masina ,intr-adevar este ,dar mi-as dori si o masina de uscat hainute desi spatiul nu-mi da voie si pentru ea 🙂

 2. Felicitari pentru acest articol incantator de user experience! Daca s-ar face reclame de 2 minute la TV, probabil ca discursul tau ar merge excelent ca voiceover!
  Ina, acesta mi se pare unul din cele mai reusite 10 articole din aceasta campanie, ai talent, tine-o tot asa!

 3. Pingback: Castigatori campanie "Fii si tu un Consultant in Electronomie"

 4. Salut,

  Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Ionut Alin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s