Momente perfecte


În vacanța din vara asta, m-am hotărât, vreau o cabană în mijlocul naturii unde să ne petrecem de acum încolo toate concediile. Am reușit să cumpărăm una, la poalele muntelui, cu multă liniște și mult verde exact asta îmi și doream! Multe investiții am avut de făcut pentru renovarea ei, dar cu răbdare, alegeri inspirate, materiale durabile și ceva sudoare, am reușit să avem parte de rezultate perfecte și să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase momente…

Această prezentare necesită JavaScript.

Bineînțeles că vorbesc despre „noi” în articol, dar meritul este doar al soțului care a facut aproape toată munca! Spun “aproape toată munca”, pentru că în planul de reamenajare al casei eu am fost, în mică parte, doar “mâna de ajutor”, iar în cealaltă parte un foarte bun “spectator-fotograf”, căci și de asta este nevoie când te apuci de renovare, nu? 🙂
Primul pas, cumpărăturile… pentru amenajarea locuinței. Pe lângă parchet, mobilă, ferestre, lămpi, tavan decorativ etc. am avut nevoie de materiale de calitate, cu lucrabilitate excelentă, care să ne ajute eficient în toate lucrările de montare, fixare, protecție, asamblare sau lipire.
Și cum nu e tocmai plăcut să alergi prin magazine după produse lăudate, am apelat la experții magazinul online lipesteorice.ro care ne-au oferit tot ce am avut nevoie: mortare, adezivi, spume, acryl, silicoane, benzi dublu adezive și câte și mai câte altele alături de cele mai bune sfaturi, clipuri, materiale informative cu și despre produsele lor, toate marca Moment cunoscute și apreciate pentru puterea, flexibilitatea, calitatea și rezistența lor excepțională.  
header
… Începutul a fost camera de zi, iar renovarea balconului a fost prima încercare în experimentarea produsului Moment Mortar Universal. Rezultatul a fost cel scontat, plăcile de BCA folosite la întărirea zidului balconului exterior s-au fixat impecabil! Balconul este unul închis, iar fixarea și izolarea ferestrelor, ca dealtfel și umplerea spațiilor libere de la tocurile ușilor, s-a rezolvat cu spumă poliuretanică de montaj multifuncțională. Moment FIX & FILL MONTAGE  PU Foam are o aderență crescută pentru orice suprafață, fie că vorbim de beton, piatră, lemn, metal și multe altele. În plus, oferă o izolare termică și fonică ridicată. Nu se pierde căldura locuinței și nici nu se aude vreun zgomot de afară. Și ce cameră luminoasă am!

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru că același mortar aderă la toate suprafețele rezistente, l-am utilizat și ca adeziv pentru montarea plăcilor de piatră decorativă pe zidul interior al camerei. S-au fixat perfect și arată minunat, zic eu!
design-camera-de-zi-casa
Următorul pas dormitorul. Aici am avut din nou de lucru… Am schimbat fereastra, am răzuit calciul vechi, iar pentru a revopsi pereții a fost nevoie mai întâi de îndreptarea, egalizarea și netezirea lor. Nicio denivelare sau fisură nu a mai fost vizibilă după ce am aplicat Moment Glet peste o amorsă dată în prealabil. Dacă vă doriți pereți impecabili, alegerea acestui glet este perfectă! Apoi am avut de aplicat  tavanul decorativ. La montajul tavanului am folosit doar câteva mici unelte: sfoară de trasat, creion, ruletă, cutter și un spaclu mic. Pentru o putere mare de lipire a plăcilor, am folosit Moment Polistyrene, iar pentru baghetă Moment Fix Power cu aplicatorPlăcile de tavan decorativ s-au lipit instantaneu. Foarte simplu și convenabil!

Această prezentare necesită JavaScript.

Am ales un parchet în nuanțe deschise de prun și stejar, foarte drăguț, iar pentru montare și lipire credeți cumva că a fost nevoie de vreo echipă de specialiști? Nici vorbă, ci doar de unul singur, iar cel mai bun în domeniu nu e chiar soțul meu, ci Moment Parquet. Singurul moment de îngrijorare însă a fost acela că nu vom putea traversa până a doua zi  camera și apoi ce facem cu mobila care blochează holul? A fost doar o îngrijoare trecătoare, de care tot specialistul Moment ne-a scăpat. Nu luasem în calcul faptul că după ce lipim plăcile de parchet cu Moment Parquet putem traversa dormitorul imediat și după numai 6 ore putem așeza mobila înapoi. Curat și fără griji! nu găsiți?

Această prezentare necesită JavaScript.

Și pentru că în dormitor se întâmplă cel mai des să ia naștere focul creației, pot să vă spun că am lucrat și la asta… Ne-am gândit să cumpărăm 2 tăblii în nuanțe diferite, din care una să o decupăm în formă de inimioare pe care să le atașăm peste tăblia mare, așa ca să dăm o notă distinsă patului, respectiv dormitorului nostru. Soțul meu m-a lăsat pe mine să trasez cu un creion conturul inimioarelor, după cum dorește inima mea… În partea dreaptă, unde doarme el, am desenat-o mai mare… ca să am loc să mă cuibăresc și eu… 🙂
Apoi le-a decupat cu fierăstrăul electric și nu, nu a avut nevoie de șuruburi mari pentu prinderi speciale, tăblia cu inimioare s-au lipit datorită altui moment special Fix Extreme Total este un adeziv de montaj cu putere mare de flexibilitate și aderență excelentă. La final, după lipire, pentru a curăța surplusul de adeziv, am răzuit marginile cu un spaclu mic. Bine, pentru îndepărtarea rezidurilor se poate folosi orice altă „unealtă” pe care o aveți la îndemână, cum ar fi: un card, o cartelă sau o carte de joc. Și așa cu Moment Fix lipite inimile noastre niciodată nu vor mai putea fi despărțite…  🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

După mai multe semne de întrebare și contraziceri pentru amenajarea bucătăriei și a băii, gen: cum să fie chiuveta, ce culoare să aibe mobila, dar gresia sau faianța? am reușit să renovăm și cele din urmă încăperi. Ne-am descurcat foarte bine pentru că am ales Moment Adeziv Gresie&Faianță, iar acum avem o baie și bucătărie moderne și curate. Apropo, dacă aveți nevoie de un produs rezistent la mucegaiul care se formează pe marginea gresiei, a faianței, a căzilor de baie sau a chiuvetelor, vă recomand Moment Silicon Sanitar Baie și Bucătărie – un silicon care oferă o barieră impermeabilă și de durată rosturilor dintre suprafețe.
Multe alte recomandări și soluții ideale privind materialele și adezivii de calitate de care aveți nevoie în orice aplicație, fie că este vorba de renovarea locuinței, amenajarea grădinii sau fixarea, asamblarea sau reparerea diverselor obiecte, găsiți în magazinul online LipesteOrice.ro. Produsele Moment pur și simplu vă vor face viața mai ușoară!
Și dacă tot am făcut atâtea cumpărături de produse Moment, mă gândesc să profit de concursul lor. Lucru pe care îl puteți face și voi, dacă veți cumpăra produse Moment de minim 50 de lei până pe 15 septembrie a.c. și veți înscrie bonul  fiscal pe www.lipesteorice.ro. Puteți câștiga unul  dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro

O campanie susținută de BlogalInitiative.ro
Reclame

4 thoughts on “Momente perfecte

  1. Pingback: Castigatori campanie "Tu cum ai folosi produsele Moment in casa ta?" - Blogal Initiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s