Bere, rugby și plimbare


Iubești călătoriile? Ai rugby în sânge? Dar ceva esență de stejar? Foarte tare! înseamnă că ești un fan adevărat care nu vrea să piardă ocazia să câștige unul dintre cele 12 bilete la meciul de rugby Irlanda – România, din 27 septembrie, ce se va juca la Londra pe impresionantul stadion Wembley –  puse în joc de Berea Stejar! Biletele vor avea incluse în pachet și transportul și cazarea, așa că să nu îți faci provizii în portmoneu. 🙂

Pentru o petrecere minunată de 3 zile la Londra tot ce trebuie să faci este să te înscrii în competiția lansată de BereaStejar.ro. Urmează pașii de înscriere de pe site, răspunzând la 3 întrebări legate de rugby, realizează un videoclip în care va trebui să afișezi o poziție inspirată din rugby, numită Crouch.Bind.Set – grămadă ordonată. Cei de la berea Stejar ți-au pregătit și un filmuleț explicativ asupra acestei mișcări. Și nu uita: În toate momentele filmulețului trebuie să strigi: “Hai Stejarii”! În ziua de 17 septembrie afli dacă sorții te-au ales să te numeri printre cei 12 fani care vor însoți echipa stejarilor noștri la Londra ca să vadă meciul Irlanda – România la rugby, ce se va juca pe 27 septembrie a.c. pe stadionul Wembley.

fotografie-oficiala-prosport.roStejarii au nevoie de încurajare la Cupa Mondială. Meciul, al doilea al grupei, nu va fi deloc ușor. Irlanda este un adversar redutabil, asta dacă ținem cont de faptul că este câștigătoarea Turneului Celor 6 Națiuni în ultimii doi ani și ocupă locul 3 în clasamentul mondial pe națiuni. Nici „Stejarii de fier” ai naționalei noastre de rugby nu sunt niște amatori, să nu uităm că sunt pentru a 8-a oară consecutiv la Campionatul Mondial.

Ești gata să le stai alături Stejarilor la Cupa Mondială din Anglia? Și ei vor să le dovedești că ești un fan de esență tare! În competiția lansată de Berea Stejar ai doar de câștigat! Pe lângă ocazia din toamna asta frumoasă, de a vedea interesantul meci de rugby, norocul te așteaptă să vizitezi Londra. Londra este o capitală plină de turiști, dar surprinzător de verde, iar parcurile londoneze, fiecare cu specificul său, te atrage spre mulțumirea simțurilor.

Înscrie-te și tu în competiția organizată de berea Stejar și cu puțin noroc vei avea parte de adrenalină, satisfacție și multă distracție! Hai să îți iei biletul de fan de pe bereastejar.ro. până în 16 septembrie a.c. și strigă tare: „Hai Stejarii!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s