Un vis unic…


nunta

„La infinit și dincolo…”

Acesta este sloganul ales de Irina și Victor pentru nunta lor. O nuntă îndrăzneață. O nuntă intimă. O nuntă selectă, cu puțini invitați, între prieteni și familie.
Irina și Victor urma să se căsătorească în București, iar evenimentul avea să se întâmple chiar în curtea casei de la marginea orașului, unde cei doi îndrăgostiți doreau să își petreacă întreaga căsnicie. O mulțime de lucruri aveau de pregătit pentru marele eveniment din viața lor. Victor își dorea cel mai șic și atrăgător costum de ginere, iar Irina era și ea pregătită să își aleagă rochia de mireasă mult visată, de altfel ca orice fată îndrăgostită și interesată de rochia de mireasă ce va fi purtată în ziua cea mare…
În căutare de sfaturi, Irina și-a sunat prietenele, a întrebat în stânga și-n dreapta toate cunoștințele ce ar fi putut să o sfătuiască despre locul unde va găsi cu adevărat rochia de mireasă în care să strălucească de fericire și frumusețe.
Știți cum este, când mai ai puțin timp până la nuntă și încă nu știi cum să-ți prinzi părul, ce nuanțe de fard se potrivesc albului rochiei de mireasă sau ce decolteu te avantajează sau pe unde mai alergi după invitații, verighete, buchetul de mireasă, pantofi, baloane, pahare, lumânări de nuntă, limuzina, dj cu muzică bună, sonorizarea, cameramanul, fotograful desăvârșit  și câte și mai câte altele… totul se poate transforma într-un adevărat maraton.
Poți întreba în stânga și-n dreapta prietenele, răsfoi zeci de reviste, petrece ore întregi pe net sau pur și simplu poți apela la o echipă de profesioniști de aici care să-ți arate și să te sfătuiască ce rochie de mireasă ți se potrivește și cel mai important, să te consilieze în cea mai bună alegere pentru tine. În ziua nunții, singura grijă pe care trebuie să o ai este să fie șervețele la îndemână pentru cei care se vor emoționa un pic mai mult atunci când te vor vedea cum strălucești…
voal 2Maria, prietena ei cea mai bună, a fost cea care i-a recomandat un salon online apreciat de o mulțime mirese mulțumite că l-au întâlnit, pentru că aici au găsit o echipă de specialiști adevărați, ce pot împlini visul fiecărei fete viitoare mirese, oferind o colecție uimitoare de rochii de mireasă superbe, create de designeri de renume în oferte speciale.
S-a uitat la o mulțime de poze cu rochii de mireasă, direct pe site, iar într-un final a ales un model prințesă, cu volane din organza, cu un decolteu minimal de inimioară, foarte elegantă, cu tulle de mătase, iar în talie o frumoasă broșă de cristale ce evidențiază delicat bustul. Toată frumusețea rochiei este completată de un voal stil chapel, lung cu broderie fină, franțuzească pe margine, pur și simplu rochia era făcută pentru ea! Sigur, în cazul în care mărimea nu ar fi fost potrivită, exista și posibilitatea de a fi ajustată, dar nu a fost nevoie să se întâmple acest lucru, în frumoasa rochie de organza Irina se simțea o mireasă prințesă!

Această prezentare necesită JavaScript.

Deși nu a fost o zi însorită așa cum se așteptau, la un moment dat a și plouat puțin, o mulțime de culori avea să dea viață diferitelor colțuri ale grădinii, iar tabloul căsătoriei ce s-a conturat aici, i-a lăsat pe toți pur și simplu vrăjiți. Nu întotdeauna ai nevoie de soare pentru a face o zi perfectă, elementul cheie care face totul posibil și nu are cum să lipsească din acea zi, indiferent de vreme, este evident fotografia cu mirii fericiți și îndrăgostiți în ținutele lor admirabile. Pentru fotograful ales a fost un adevărat festin să poată surprinde imaginea celui mai fericit moment al unui cuplu minunat și recunoscător.
A fost sublim…

Această prezentare necesită JavaScript.

Ademenit de parfumul pomilor înfloriți, dar și de exuberanța domnișoarelor de onoare, soarele nu a putut rezista jocului de-a v-ați ascunselea cu norii și zâmbitor a venit să întâmpine culoarea, talentul, priceperea și măiestria din fotografiile realizate în acea notă originală unică și plină de fericire a ceremoniei de căsătorie.
Irina, în rochia ei minunată, a strălucit pur și simplu de fericire alături de Victor! Totul a fost perfect și toată lumea s-a simțit minunat…
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s