Radiografia imigrantului


Se știe că în România știrile care ne privesc direct despre cum se întâmplă și mai ales de ce se întâmplă sunt lăsate în umbră. Multă lume preferă să deschidă Tv-ul și să urmărească zilnic retrospectiva “știrilor”, unde cel mai bine jurnaliștii români, în majoritate covârșitoare, servesc același domeniu: dezmăț, care ocupă ecranele de dimineața până seara! specialitatea casei: breaking news senzaţional, cu scandal, personaje dubioase, maneliști, țigani, sutiene și alte sinonime asezonate cu jocuri și interese politice… Dacă înlocuiești Tv-ul cu internetul realitatea nu se schimbă prea mult. Publicul înghite aceeași mizerie… Inexplicabil, cum de nu se satură să facă asta în fiecare zi? Până ce publicul din România să fie educat și în privința alegerii informației din media, va mai trece timp… și mult, pentru că nu sunt interese în favoarea sa.
O dezbatere de interes care ne privește și ar merita să fie discutată mai detaliat în presă, cred că este  valul de emigranți care încearcă să acopere Europa. Uniunea Europeană a aprobat planul de relocare a 120.000 de refugiați, deși mai multe țări din Europa Centrală și de Est, printre care și România, au votat împotrivă.
Vis a vis de acest subiect …
Loty says: ‘citesc așa comentarii… cum să deschidă Europa braţele şi să îi primească pe ilegalii musulmani.
Cui nu-i este clar şi încă nu a citit legea, trebuie să ştie că refugiat politic este doar cel care fuge din ţara lui în prima ţară vecină. Are scop să îşi salveze viaţa! Pe când la ora actuală, ilegalii vizează ţări în care să câştige venit mare! Iar binevoitorii iresponsabili, confundă… imigranţi/ilegali economici cu refugiaţi politici”.
Și atunci vin întrebările… De ce o națiune musulmană de sirieni emigranți trec prin Turcia pentru a ajunge în Europa? Dacă fugi pentru viața ta și a familiei, alegi mai degrabă să mergi mii de km, sau te oprești în cea mai apropiată țară cu legi și acțiuni similare, care are în comun religia și valorile tale? De ce continui? De ce nu te oprești și vrei dincolo?
Ceea ce foarte mulți nu înțeleg este că oamenii cumsecade privesc musulmanii cu toleranță pe când extraordinar de mulți musulmani, chiar și oameni obișnuiți și nu numai fanaticii, privesc alte religii intolerant, adică niște infideli. 
Or să fie oameni care or să zică: “hai domne’, vezi-ți de treabă, ce-i cu teoria conspirației? sunt și ei oameni amărâți…” Nu are importanță dacă vin în Europa că fug din țara lor sau că mulți fanatici se folosesc de valul ăsta de emigranți ca să invadeze la propriu, rezultatul o sa fie implicit, schimbare și nu in bine! căci zeci de mii de oameni, în mentalitate la polul opus de Europa, or sa ducă la fricțiuni și conflict. Foarte simplu si real! 
Europa – cu idealurile ei socialiste aberante de tovărăşie – promovează (forţat pe gât) multiculturalismul. Poate să îmi dea exemplu cineva de ţară musulmană care promovează multiculturalismul implicit toleranţă pentru alte religii?!
Când blocul socialist a căzut şi mulţi români au plecat unde au văzut cu ochii că să câştige mai bine inclusiv în ţări musulmane, cineva i-a acomodat cu respect? Sau i-a hămălit că pe ultimii sclavi? Cine crede că musulmanii se integrează, e naiv!  
Musulmanii – şi nu mă refer la fanatici, ci în general – au pretenţii să le fie respectate toate „sensibilităţile” pe când ei calcă în picioare fără bun simt, cu tupeu, tradiţiile gazdelor. Europa e naivă, e slabă şi din sentiment de vinovăţie din ce-au făcut contra evreilor merg la extrema cealaltă şi deschide braţele larg, oricui, pentru oricine, prosteşte, periculos şi dureros în consecinţe pentru localnici! Politicienii iresponsabili or să termine Europa!|”
europa musulmani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s