Fa-ti zambetul frumos!


smileZi de zi ne place să ne îngrijim pielea, părul sau silueta, dar și dinții au nevoie de îngrijire zilnică pentru un zâmbet frumos, asta însemnând mai mult decât două controale la stomatolog recomandate anual. 

Zâmbetul este o armă de seducție în masă. Și cine spune zâmbet, spune de fapt: … dinți frumoși! Clinica stomatologică CrisS – ne ajută în cel mai profesional mod cum să avem dinți frumoși pentru a afișa un zâmbet radiant.  

Vine o perioadă plină de bucurie, reuniuni și momente festive și multe, multe fotografii. Chiar e păcat de ele dacă le faci cu inima și buzele strânse. Zâmbește larg, ca să-ți aduci aminte, peste ani, de strălucirea acestor sărbători!

Dacă nu ești mândră de culoarea dinților tăi, dacă micile pete negre și-au făcut apariția depunându-se inestetic pe dinți, iar dantura nu este tocmai frumos aliniată, dacă ai nevoie de detartraj, aparat dentar sau coroane ori implanturi dentare, poți începe tratamentul potrivit cu o vizită la dentist.

Examinările dentare periodice sunt esențiale pentru a rămâne la curent cu orice problemă sau anomalie pe care să o tratezi într-un stadiu timpuriu, înainte ca situația să degenereze. Pentru a cere medicului o recomandare legată de cel mai indicat tratament în obținerea unui zâmbet frumos și sănătos este nevoie de evaluare generală a danturii.

Zâmbetul exercită o influență pozitivă asupra relațiilor noastre personale și profesionale – și unii cercetători cred în impactul pozitiv pe care un zâmbet îl poate avea asupra sănătății noastre fizice și mentale. Când ai o gură sănătoasă întregul corp surâde! 🙂

Într-adevăr, capacitatea noastră de a zâmbi este una dintre cele mai profunde abilități de comunicare non-verbale a oamenilor. Un zâmbet este universal recunoscut și identic interpretat de fiecare cultură de pe fața pământului.

Cu toate acestea, în ciuda acestei convingeri larg răspândită în ceea ce privește puterea și importanța unui zâmbet, mulți oameni sunt nesiguri pe propriul lor zâmbet. Deși motivele specifice pot varia, rezultatul final este același: mulți se uită în oglindă și nu văd tocmai zâmbetul primitor pe care îl așteptă să reflecte înapoi.

Percepțiile noastre a ceea ce este frumos și ceea ce ne dorim sunt cufundate într-o înțelegere instinctuală asupra sănătății și supraviețuirii. În cele din urmă, capacitatea de a distinge un zâmbet „ideal” se bazează în experiența emoțională a unei persoane atunci când se privește individual și personal.

Misiunea unui medic stomatolog este de a ajuta fiecare persoană să integreze percepțiile lor subiective de frumusețe și preferințe percepute cu realitatea unui diagnostic obiectiv și posibilitățile practice de tratament.

Cu tehnici și aparatură modernă, disponibilitate, competență, empatie și profesionalism în sănătatea orală, medicii dentiști de la CifDent lucrează în parteneriat cu tine pentru a-ți crea un zâmbet nou – iar tu vei putea împărtăși cu ușurință sentimente noi de încredere și mulțumire cu cei dragi!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s