O poveste de succes


unghii false

Hands – Nail Art

Într-o vreme bună, într-un oraş mare şi înfloritor, locuiau două prietene. Fetele erau frumoase, harnice, cochete şi foarte isteţe. Amândouă erau pasionate de manichiură şi produse cosmetice, îndeosebi de cele pentru îngrijirea unghiilor şi fiecare dintre ele îşi dorea să transforme această pasiune într-o afacere de succes.
Rivale din totdeauna, fiecare şi-a deschis salonul ei de manichiură, specializat în construcţia de unghii false, una în partea de est a oraşului, iar cealaltă în partea de vest. Curând însă, Carina, sora cea mare, avea să-şi da seama că nu avea succesul pe care sora ei mai mică, Bea, îl înregistra zi de zi.
Multe dintre clientele Carinei se plângeau că gelurile folosite de salonul ei pentru unghii false le provoacă durere, se usucă foarte greu, nu au consistenţa potrivită şi nici măcar nu sunt rezistente, iar ornamentele şi decorurile sunt destul de sărace în desing şi colorit.
Chiar astăzi, o fată proaspăt măritată, mărturisea că unghiile false construite aici, înainte de ziua nunţii ei, deşi au avut un aspect frumos, doar la câteva săptămâni, când a venit îndepărtarea, unghiile naturale îi erau complet distruse, toate deveniseră moi şi casante. Deşi a fost prima dată când a apelat la serviciile salonului de manichiură al Carinei, se gândea acum, că va fi şi ultima.
Bea însă era nespus de bucuroasă că salonul ei de manichiură avea cele mai fericite cliente din oraş. Orcine îi trecea pragul, avea să obţină unghii delicate, rezistente la ciobire, cu luciu perfect pentru săptămâni întregi, cu exact look-ul la care se aştepta.
În timp ce Bea obţinea profituri bune pe termen lung cu salonul ei, de partea cealaltă, Carina, nu ştia ce să mai facă să nu-şi piardă afacerea şi voia să afle neapărat oare ce produse secrete foloseşte sora ei, cum de poate obţine manichiura fără cusur şi pentru a se convinge de calitatea produselor folosite, se hotărî să-i facă o vizită surorii ei, Bea, la salonul de manichiură.
Ajunsă acolo şi văzând diversitatea de produse şi geluri uv pentru unghii false profesionale, dori să încerce unul dintre ele, care să-i facă unghiile pur şi simplu să zâmbească pe termen lung, aşa cum la propriul ei salon de manichiură nu reuşise vreodată. 
Bea, alese pentru construcţia unghiilor surorii ei, un gel uv profeseional care după aplicare, se usucă în lampa UV în mai puţin de 4 minute. Unghiile false arătau superb! Nu avea ce să regrete, chiar şi după mai mult de o lună, de când Carina purta manichiura din gel uv, mâinile arătau pur şi simplu, frumoase.
– Bea, dragă, spune-mi te rog, cum reuşeşti să fii atât de bună în munca ta, de unde faci tu rost de gelurile astea uimitoare? Doar şi eu sunt manichiuristă şi am tot felul de produse la salonul meu, dar trebuie să recunosc, ale tale sunt fenomenale, oricât m-aş strădui, nu pot construi unghii false impecabile. Deci, spune-mi, te rog, care este secretul tău?
-Secretul este că le ofer clientelor mele materii prime profesionale, iar gelurile Master Nails folosite de mine pentru sistemul cu constructie cu gel uv, sunt fermecate, pot face unghiile oricui să zâmbească!
– Cum ai spus? „fermecate”… Fii serioasă, Bea dragă, unde există aşa ceva în lumea noastră?
– Ei bine, află că există şi un astfel de loc, Bea S este un magazin online specializat în produse pentru unghii false profesionale, unde orice manichiuristă profesionistă, care îşi apreciază munca şi vrea să îşi vadă clientele mulţumite şi fericite de manichiura lor, poate achiziţiona la preţuri extrem de avantajoase, produse excepţionale, de calitate superioară faţă de cele existente pe piaţă.
Încearcă şi tu produsele şi gelurile uv unghii false şi convinge-te că ele sunt soluţia cea mai bună pentru ca manichiura făcută de tine să zâmbească pe termen lung! 🙂
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s