Nunta de poveste


fotograf nunta Bucuresti.png

A fost odată ca niciodată şi încă mai există şi astăzi, un împărat care domnea peste o împărăţie mare şi bogată şi care avea o fată foarte frumoasă. Fata visa, ca orice tânără care îşi aşteaptă ceasul de măritiş, să o ceară de nevastă cel mai arătos şi curajos fecior din întreg ţinutul cu care să poată avea cea mai frumoasă nuntă din lume şi alături de care să trăiască fericită până la adânci bătrâneţi.
Şi-a chemat împăratul pe toţi feciorii de  însurat la curtea sa şi după ce s-au adunat cu toţii, împăratul le zice: “Cine o să fie în stare să–i aducă fetei mele cea mai frumoasă rochie de mireasă şi să găsească cel mai bun fotograf nuntă cu cele mai bune servicii foto video nuntă din toate ţinuturile, am să-i dau fata de soţie şi jumătate din împărăţie.”
Mulţi feciori s-au arătat interesaţi de oferta împăratului şi aşa cum era de aşteptat, cu toţii au venit la curte să-i ceară mâna prinţesei, oferindu-i rochii de mireasă care mai de care mai arătoase şi recomandări despre cel mai dibaci fotograf nuntă care exista în împărăție pentru marele eveniment ce urma să aibă loc chiar în orașul destinat celor romantici, „Micul Paris” cum era supranumit Bucureştiul.
Primul dintre feciori îi arătă fetei 100 de rochii de mireasă țesute din fel şi fel de stofe cu tul şi dantelă, pe care el le vedea sexy, dar niciuna nu putea fi aleasă de prinţesă, căci nu erau croite pe gustul ei, cât despre un fotograf de nuntă care să poată oferi cele mai bune servicii foto, nici măcar nu putea fi vorba, pentru că fotograful găsit de el nu era un profesionist în fotografia de nuntă aşa cum se aştepta prinţesa, ci doar unul amator.
Cel de-al doilea fecior aduse 1000 de rochii de mireasă albe, sclipicioase şi împodobite cu nestemate. Ba chiar găsi şi un fotograf care se pricepea cât de cât la fotografii, dar nici pe departe nu era vreun artist în fotografia de nuntă. Aşa cum v-aţi dat seama, fata de împărat nu se arătă interesată de o asemenea ofertă lipsită de gust şi nici de acel fotograf recomandat.
Nici cel de-al treilea flăcău nu fu mai breaz decât ceilalţi pretendenţi dinaintea sa, la fel de multe sau poate şi mai multe rochii de mireasă în toate culorile curcubeului aduse el la curtea împăratului pentru a-i cuceri cumva inima tinerei prinţese, dar nu se bucură nici el de vreun succes. Deşi se lăudă că el a găsit un fotograf nuntă ca nimeni altul, nu acela se dovedi a fi fotograful experimentat de care era atâta nevoie pentru marele festin.
În zadar încercară pe rând şi ceilalţi flăcăi să găsească un fotograf profesionist care să poată surprinde cu talent momentele unice ale marelui evenimet, de care mirii să-şi amintească cu plăcere peste timp. Tot fără succes a fost şi strădania lor de a găsi rochia de mireasă pe măsura frumuseţii fetei, aşa cum ea o visa pentru ziua minunată.
Dezamăgit era împăratul de această întâmplare pentru fiica sa. Dar iată că deodată, înainte ca cei doi să îşi piardă orice speranţă, la curte veni un tânăr care ţinea în mână o carte cu coperţi frumoase din catifea şi inserţii de broderie albă-argintie.
– Ce ai adus acolo, băiete? Unde este fotograful şi rochia de mireasă de care am nevoie pentru nunta fiicei mele? Ce să facem noi cu cartea aceeia? se arătă nedumerit împăratul.
– Chiar aici mărite împărate, se află tot ceea ce avem nevoie pentru nuntă, pentru că această carte nu este una obişnuită, ci una fermeacată, este un album foto video unic, realizat cu multă pasiune și talent de cel mai bun fotograf  al momentului, spuse flăcăul, în timp ce îl oferi prinţesei.
Imediat cum răsfoi albumul foto, prinţesa strigă de fericire:
– Tată, priveşte şi tu cum au fost realizate aceste fotografii de nuntă. Vreau să ştiu cine este fotograful profesionist care ştie să imortalizeze momente emoţionante din viaţă în modul acesta absolut fermecător. 
– Este  Lucian – unul din cei mai valoroşi artişti fotografici ai momentului, care va asigura și coordona întregul serviciu foto video nuntă pe care l-ai visat pentru nunta noastră, draga mea prinţesă.
– Minunat! Îmi doresc ca el să fie fotograful nunţii noastre, spuse fata vrăjită de acele imagini foto. Dar şi rochia miresei de prinţesă, din fotografie, este atât de frumoasă şi elegantă, nu îmi pot lua ochii de la ea. O vreau chiar astăzi! De unde o putem comanda?
– De la magazinul online Casa Anke, unde cele mai multe mirese din toată împărăția şi-au ales cele mai elegante şi frumoase rochii de mireasă din câte există în lume, croite din cea mai fină matase, cu dantele preţioase şi broderii de calitate.
De atunci, de la acea nuntă unică şi până în zilele prezente dar şi cele viitoare, talentatul fotograf este pregătit să realizeze fotografii în cel mai spectaculos şi artistic fel și să păstreze amintiri în cel mai special mod posibil. Lucian ca fotograf nuntă și cameraman profesionist este alegerea care o doresc tuturor mirilor din lume pentru o nuntă de poveste!
fotograf nunta Bucuresti 2.png
Anunțuri

One thought on “Nunta de poveste

  1. Pingback: amintiri de vis… | Foi intr-un sertar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s