Motivele pentru nopți liniștite și relaxare maximă!


pocketed-coil.jpgRăspundeți sincer la următoarea întrebare: Când a fost ultima oară când v-ați gândit să vă schimbați salteaua de dormit cu una nouă?

… Ei bine, dacă a trecut mai mult de 5-6 ani de când dormiți pe o saltea, a venit vremea să o înlocuiți cu una creată special pentru un somn liniștit și mai ales pentru sănătatea coloanei.

Cei mai mulți oameni aleg să-și înlocuiască saltelele numai atunci când cele vechi se destramă sau se deformează și practic, au devenit imposibil de a dormi pe ele.

Din păcate nu ne dăm seama cât de mult un somn lipsit de confort ne poate afecta viața. Nu cred că exagerez dacă aș compara dormitul pe o saltea uzată cu alergatul într-o cursă de maraton în pantofi sport rupți. Cu siguranță nimeni nu și-ar dori să facă asta… Prin urmare, de ce ne-am lăsa corpul torturat dormind pe o saltea distrusă?

E timpul să facem o schimbare dacă:

  • arcurile deranjează pentru că sunt simțite în timpul fiecărei mișcări;

  • se aud sunete distincte atunci când tu sau partenerul tău se întoarce;

  • poți simți bulgări de umplere sau mici depresiuni pe suprafața saltelei;

  • cazi în locașul din partea centrală a saltelei;

  • se văd cu ușurință semnele de uzură;

  • ai dormit pe aceeași saltea mai mult de 5-6 ani.

Spun acest lucru, chiar dacă între timp ați achiziționat o saltea pentru care ați primit garanție 10 ani – asta nu înseamnă că veți putea utiliza toți atâția ani salteaua dormind la fel de bine ca în prima în zi de utilizare. Proprietățile fizice ale unei saltele nu sunt eterne, în timp ele se modifică indiferent de garanția îndelungată oferită de producători. 

În cazul în care, oricare dintre aceste inconveniente corespunde realității, înseamnă că este în avantajul vostru să înlocuiți salteaua.  

În plus, față de modificările vizibile ale saltelei, care absolut ar trebui să ne determine să o schimbăm, există și semne pe care corpul nostru ni le transmite și de care ar trebui să ținem seama în egală măsură:

Vi se întâmplă să aveți insomnii, să fiți iritabili, să aveți dureri de gât, dureri articulare sau coloană? Simțiți oboseală, sunteți apatic sau aveți sentimentul constant de foame din cauză că vă treziți peste noapte foarte des? Din nefericire acestea sunt doar câteva dintre consecințele și simptomele neplăcute ale dormitului pe o saltea veche.

Pentru mine este cât se poate de clar, salteaua nu se cumpără pentru o viață întreagă, iar dacă ne gândim că un somn odihnitor depinde de o saltea bună, atunci vine și nestăvilita întrebare: Unde găsesc o saltea bună pentru nopți cu somn odihnitor?

Magazinul Saltele-Online.ro oferă tuturor celor care au nevoie de odihnă plăcută (și cine nu ar avea?) atât saltele clasice cât și saltele realizate din materiale de ultimă generție (MemoryFoam, MemoryLatex, Gel, Microarcuri, etc.) ce oferă un confort și functionalități deosebite (sănătatea coloanei vertebrale) într-o gamă variată de excepție și la prețuri convenabile pentru toată lumea.

Implicarea profesională a echipei de vânzări te va ajuta să alegi produsul care ți se potrivește. Salteaua care oferă un sprijin adecvat pentru coloana vertebrală, atunci când ai 20 de ani, de exemplu, poate fi o opțiune nepotrivită dacă ai trecut de 40 de ani. Asta pentru că, odată cu vârsta, corpul tău va aprecia salteaua moale. 

Desigur, nu este o chestiune de alegere a saltelei, după criteriul: care saltea este mai moale față de cea pe care dormi acum? Este vorba, ca salteaua pe care o alegi să aibă o structură potrivită acțiunilor, activităților zilnice dar și stării tale de sănătate, astfel încât să fie suficient de fermă pentru a menține nivelul coloanei vertebrale în poziția corespunzătoare.

De exemplu, salteaua Fresh Classic Memory este destinată persoanelor active, sportive ce doresc un mediu de somn ferm și comod în acelasi timp, dar nu comod în sensul de soft (moale și pufos). De aceea materialul MemoryFoam a acestor saltele nu are decat 2 cm grosime. 

saltea-fresh-classic-memory

Din aceleași motive și la biroul unde lucrez, am nevoie să mă așez cât mai confortabil pe un scaun la fel de deștept, în care să stau cu plăcere și să mă relaxez oricât doresc. Mi-ar plăcea un scaun cu care să mă pot roti în orice direcție, să mă pot balansa, iar când am nevoie de o mică pauză, tot el să știe cum să facă un masaj de relaxare. Probabil, am devenit între timp pretențioasă cu dotările unui scaun de birou… 🙂

Dar unde găsesc totuși un scaun birou relaxant, confortabil, elegant care să-mi asigure o poziție corectă de lucru? Ei bine, după câteva ture de net, am găsit magazinul virtual scaune-online. Fie că ești ca mine și îți dorești un scaun super confortabil pentru biroul tău, fie că ai nevoie de scaune pentru conferință, pentru terasă, pentru copii, bucătărie sau scaune de bar – aici este locul potrivit pentru toate gusturile, indiferent de categoria de client din care faci parte.

În ceea ce mă privește, cred că v-ați dat seama, fac parte din categoria celor care au nevoie de un scaun care să se potrivească cu sine, adică să fie elegant, cu stil și atitudine, iar scaunul cu masaj de mai jos, cu siguranță îmi va putea îndeplini cea mai de preț dorință: relaxarea 🙂

Zilele acestea am mult de alergat după cumpărături, iar spatele meu va fi solicitat de căratul bagajelor, dar pentru că există el, din fericire mă pot așeza la birou fără nicio grijă, sunt sigură că scaunul se va purta cu mine ca un adevărat fizioterapeut! Spun asta, pentru că are un sistem de masaj profesional, cu telecomandă, asigurat pe trei nivele de intensitate ce utilizează șase puncte diferite de masaj (lombar, șezut și coapse – câte două). Îl recomand pentru oricine are nevoie de o poziție comodă, fermă dar și relaxantă la birou.

scaun-birou-cu-masaj-off-934-1_thumbscauneproductbig

Să vă mai spun că scaunul de birou cu masaj este tapițat integral cu piele ecologică, și pe lângă sistemul de masaj prin infraroșu în șase puncte diferite (spătar și șezut) cu cele cinci programe prestabilite, mai are prevăzut și un cilindru pneumatic ce permite atât ridicarea, cât și coborârea și asta cu ajutorul dispozitivului amplasat sub șezut, dispozitiv ce are inclusă și funcția de balans care vine să completeze dotările modelului de față cu desing atractiv și modern.

Abia aștept să îl am în camera mea, scaunul de birou cu masaj, pe lângă faptul că mă va scăpa de durerile de spate, îmi va putea oferi o interesantă experiență de relaxare activă dar și confortabilă în același timp.

La alegerea voastră, Scaune-Online.ro vă așteaptă în fiecare zi cu o gamă variată de scaune birou, scaune de relaxare, scaune ergonomice, terasă, bar, bucătărie și multe altele la prețuri accesibile și oferte generoase.

Fie că aveți nevoie de saltele confortabile sau scaune comode magazinele online Saltele-Online.ro și Scaune-Online.ro oferă livrarea în București gratuit. Saltelele cu o valoare a comenzii ce depășește 1500 lei beneficiază de transport gratuit oriunde în țară, cu preluare a saltelei vechi. Și chiar dacă suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, Moșul e pregătit cu sănii personale, să livreze și în weekend, iar dacă cheltuielile din această perioadă sunt prea multe, aveți posibilitatea să achitați și în rate.  🙂

Așadar, dorințele voastre sunt așteptate oricând!

 

Articol pentru BlogAwards.ro

 

Reclame

One thought on “Motivele pentru nopți liniștite și relaxare maximă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s