(USB) – concurs incheiat


(USB)mania…de a trăi viaţa

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când vorbesc de călătorie, mă gândesc că acest lucru este unul dintre cele mai plăcute din lume. Căci ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de momente de relaxare în mijlocul naturii, oriunde crezi că armonia ei îţi poate umple simţurile.

 Soare, munte, mare, mişcare, culoare, veselie…E minunat să te poţi bucura de toată măreţia naturii, lăsându-te cuprins de farmecele ei particulare ce îţi pot oferi, fără contrazicere, momente unice în care simţi cu adevarat că îţi trăieşti VIAŢA, că eşti pur şi simplu fericit!

Gândul că voi pleca într-o mică vacanţă mă face să uit până şi de Ordonanţa Guvernului prin care s-a hotarât Urgent reducerea salariilor cu 25%, deh…De vreme ce pot beneficia totuşi de un concediu, evident şi el mai scurt cu ceva procente, nu voi da înapoi sa-mi fac deci bagajele şi să mă gândesc, fireşte, ce aş putea lua cu mine în călătorie aşa ca să mă înveselească şi să îmi ţină companie.

Presupun că sunteţi de acord că în ziua de azi într-o călătorie oricât de scurtă, de vreme ce ai devenit dependent de internet, nu poţi renunţa la un eXpertcare să te ţină conectat la toate lucrurile reale, mai ales că el, Netbook -ul nu cântăreşte mai mult de 1,1 kg, aşa că nu mă pot plânge că “voi căra greutăţi“.

Pot spune că e chiar mai drăguţ decât cel mai bun prieten, pentru că, fireşte, nu va avea nimic de obiectat atunci când îi voi cere să stea conectat ca să  pot păstra legătura cu cei dragi, să pot împărţi cele mai plăcute momente cu toţi prietenii din lista de messenger sau  să pot vizita online şi alte locuri interesante de pe pământ. Sunt convinsă că mini-laptolul meu va fi încântat să îmi dezvăluie câteva din secretele lumii ori de câte ori îi voi cere asta.

Hmm…oricât de eXpert ar fi, totuşi nu   va băga de seamă că voi simula plăcere chiar şi atunci când o să-mi verific e-mail-urile expediate de şefu, în care cu siguranţă îmi va cere să-i mai rezolv câte ceva!…Off…o să încerc să rezolv, ce să fac?!. Oricum, în felul acesta nici şefu nu se va prinde că am petrecut mai toată ziua sub razele soarelui sau pe valurile mării, fără să-mi pese şi de problemele de la birou. Şi uite aşa voi putea îmbina utilul cu plăcutul pe o plajă conectată wireless.

Ştiu că se va întâmpla chiar să pierd semnalul în timp ce am să mă plimb pe nisipul aurit de soare sau am să mă apropii mai mult de valuri, dar nu e cazul să mă întristez, îmi voi lăsa laptopul la umbră, sub umbrelă, să se mai răcorească, alături de buburuza asta cu pete negre care s-a deghizat în chipul unui mouse ce acum stă nemişcat la soare.

Pe semne că acest lucru l-a observat şi biata libelulă care tocmai a aterizat pe prosopul meu de plajă să-şi usuce trupul şi aripile uşor umezite. S-a aşezat chiar lângă făptura roşie cu buline şi usb!…Probabil o crede adevărată şi se întreabă:“Ce e asta?! Îngânfare sau obrăznicie? Oare cât o să mai stea aşa nemişcată? Nu de alta dar s-ar putea prăji! E clar, e mai mult iconştientă şi chiar nu o găsesc amuzantă!”.

(continuare…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s